Antwerpse Provinciale Taxi Unie

Taxi-exploitanten van onze beroepsvereniging Antwerpse Provinciale Taxi Unie (APTU) wensen aan een gunstige prijs vervoer aan te bieden aan personen  die zich voor inenting tegen covid-19 moeten begeven naar het vaccinatiecentrum Spoor Oost. 

Taxitarieven vanaf nu dinsdag 25 mei voor ritten naar en van het vaccinatiecentrum per enkele rit

- voor alle personen jonger dan 60 jaar wordt een tarief aangeboden dat 20% lager is dan het normale basis-taxitarief.

- voor personen vanaf de leeftijd van 60 jaar (60+) blijven de tarieven per district behouden.

Na de heenrit wordt in principe door de taxichauffeur niet gewacht aan het vaccinatiecentrum. Wil u dit als klant wel, zal een wachtgeld aangerekend worden van 40 EURO per uur, wel berekend aan de effectieve wachttijd.

Het betreft in de eerste plaats steeds zittend vervoer, rolstoelen of andere hulpmiddelen kunnen wel meegenomen worden, vervoer in een rolstoel kan slechts heel beperkt worden aangeboden. Het wordt aangeraden de rit(ten) vooraf aan te vragen, zeker wat betreft vervoer in een rolstoel.

+++

Volgende exploitanten met een legale vergunning van de stad Antwerpen kunnen opgeroepen worden - u kan hun voertuigen herkennen aan de pancarte aan of achter de voorruit met onder meer het APTU-logo en volgende herkenning:

VACCINATIERITTEN aan een héél voordelig tarief.

 

oproepen per telefoon, e-mail of app die kan worden gedownload in de app store of via Google play:

Antwerp-Tax, Karel Oomsstraat 14, Antwerpen, tel. 03/238,38,38, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beepmeup, Vosstraat 323, Deurne, tel. 03/225,25,25, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

DTM, Vosstraat 323, Deurne, tel. 03/366,66,66, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---

telefoon en/of e-mail

Jacore, Emiel Vloorsstraat 4, Hoboken, tel. 0489/60.20.20, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Limo & Taxi Bart, Bikschotelaan 220, Borgerhout, tel. 0475/619,430

Tsy, Hoek 36, Boom, tel. 0484/948,919, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 plannetje van de vaccinatiesite (voor de duidelijkheid is het plan iets breder)