Antwerpse Provinciale Taxi Unie

Taxi-exploitanten van onze beroepsvereniging Antwerpse Provinciale Taxi Unie (APTU) wensen aan een gereduceerde forfaitaire prijs vervoer aan te bieden aan personen 60+ die zich voor inenting tegen covid-19 moeten begeven naar het vaccinatiecentrum Spoor Oost. 

De forfaitaire prijzen worden aangerekend per enkele rit naar/van het vaccinatiecentrum als volgt:

5 Euro vanuit/naar de districten Antwerpen, Borgerhout, Deurne, Merksem

10 Euro vanuit/naar de districten Berchem, Ekeren, Hoboken, Wilrijk

15 Euro vanuit/naar district Bezali en Antwerpen-Linkeroever

15 Euro vanuit/naar de gemeenten Borsbeek, Schoten, Stabroek en Wommelgem

Na de heenrit wordt in principe door de taxichauffeur niet gewacht aan het vaccinatiecentrum. Wil u dit als klant wel, zal een wachtgeld aangerekend worden van 40 EURO per uur, wel berekend aan de effectieve wachttijd.

Het betreft in de eerste plaats zittend vervoer, rolstoelen of andere hulpmiddelen kunnen wel meegenomen worden, vervoer in een rolstoel kan slechts heel beperkt worden aangeboden. Het wordt aangeraden de rit(ten) vooraf aan te vragen, zeker wat betreft vervoer in een rolstoel.

+++

Volgende exploitanten met een legale vergunning van de stad Antwerpen kunnen opgeroepen worden - u kan hun voertuigen herkennen aan de pancarte aan of achter de voorruit met onder meer het APTU-logo en volgende herkenning:

VACCINATIERITTEN

Bent u 60+ ?
Dan rijd ik u graag van of naar de vaccinatieplaats 
aan een héél voordelig tarief.

 

oproepen per telefoon, e-mail of app die kan worden gedownload in de app store of via Google play:

Antwerp-Tax, Karel Oomsstraat 14, Antwerpen, tel. 03/238,38,38, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beepmeup, Vosstraat 323, Deurne, tel. 03/225,25,25, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ook op te roepen via Beepmeup:

3 Sterrentaxi

Wenck-Taxi

Taxi Centrale

Taxi Schilde

Multitask solutions

Pro Taxi

Taxi Magic

Taxi Phone

Musafer 

DTM, Vosstraat 323, Deurne, tel. 03/366,66,66, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---

telefoon en/of e-mail

Blue Skies, Noorderlaan 133, Antwerpen, tel. 03/808,35,00, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jacore, Emiel Vloorsstraat 4, Hoboken, tel. 0472/631,999, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Limo & Taxi Bart, Bikschotelaan 220, Borgerhout, tel. 0475/619,430

Tsy, Hoek 36, Boom, tel. 0484/948,919, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 plannetje van de vaccinatiesite (voor de duidelijkheid is het plan iets breder)